Aqua Line Polar 804

6 personer
1400 l
210 x 210 cm

ord: 109.900 ,-

NÅ KUN: 89.900 ,-

For at bestillingen din skal inneholde alle riktige detaljer, ønsker vi at du sender inn bestillingen din her. Da vil du bli bekreftet innen 1-3 arbeidsdager for å gå igjennom alle detaljer.

Bruken av varmt vann for smertelindring er ikke en ny oppfinnelse. Tvert i mot. Hydroterapi kan dateres tilbake i oldtiden i flere kulturer. Ved hjelp av hydroterapi kan man forbedre blodstrøm og sirkulasjon, og dermed lindre smerte og redusere stress. I dag kaller vi det hydroterapi, og hydroterapi gjennom bruk av massasjebad blir nå brukt verden over for å lindre og i noen tilfeller, helbrede ryggsmerter. Enten du er toppidrettsutøver, mosjonist, pensjonist eller bare som lider av ryggsmerter og leddsmerter, anbefaler vi hydroterapi i massasjebad fra Aqua Line

Aqua Line sine massasjebad er de eneste, som vi vet om, bygget på aluminiums ramme. Dette spaet har derfor den mest stabile strukturen som er å oppnå. Man vil aldri oppleve et bad som siger og eventuelt sprekker på grunn av dårlig konstruksjon.

Spaet er full isolert både i vegger og i bunnpannen som er laget i kvalitets plast, ABS med PVC. Dette er virkelig et vinterspa for tøffe, norske forhold. Det har den mest stabile akryl oppbyggingen på markedet, med 5 lag som gjør at det er usedvanlig sterkt og tåler virkelig en trøkk. Selve akryl skroget er selvbærende.

De utvendige veggene, eller kabinettet, er laget i aluminium og er meget sterkt og solid med et unikt design. Det er innlagt Led-belysning langs platene som gir badet et meget unikt design, spesielt i mørke. Platene ermeget enkle årengjøre og er vedlikeholdsfrie.

 

Dimensjoner: 210 x 210 cm
Tørrvekt: 360 kg
Volum: 1400 l
Antall personer: 6 pers, inkl. 1 lounge
Dyser: 35 stk i varierte størrelser, rustfrie.
Sirkulasjonspumpe: Ja, 0,26 kW
Massasjepumpe(r): 2,2 kW (1 trinn LP300)
Kontrollsystem og Varme: Balboa BP200G2 / 3kW
Filtrering: Filterpatron, 1 x 50 sq ft.
UV rensing: Ja
Akryl: Aristech Akryl (USA)
Utvendig LED: Ja
Spa LED lys: Ja, flerfarget LED belysning
Undervanns LED: Ja, flerfarget LED belysning
Dyser med LED: Tillegsutstyr
Fontener/fossefall: Tillegsutstyr
Kabinett: Aluminium, Anti-scratch, 8 farger
Vinterisolering: I både vegger og bunn.
Musikkanlegg: Tilleggsutstyr
Wifi: Tilleggsutstyr
Luft pumpe: Tilleggsutstyr