Aqua Line Polar 6007

144.000 ,-

Bruken av varmt vann for smertelindring er ikke en ny oppfinnelse. Tvert i mot. Hydroterapi kan dateres tilbake i oldtiden i flere kulturer. Ved hjelp av hydroterapi kan man forbedre blodstrøm og sirkulasjon, og dermed lindre smerte og redusere stress. I dag kaller vi det hydroterapi, og hydroterapi gjennom bruk av massasjebad blir nå brukt verden over for å lindre og i noen tilfeller, helbrede ryggsmerter. Enten du er toppidrettsutøver, mosjonist, pensjonist eller bare som lider av ryggsmerter og leddsmerter, anbefaler vi hydroterapi i massasjebad fra Aqua Line

Spaet er full isolert både i vegger og i bunnpannen som er laget i kvalitets plast, ABS med PVC. Dette er virkelig et vinterbad for tøffe, norske forhold. Det har den mest stabile akryl oppbyggingen på markedet, med 5 lag som gjør at det er usedvanlig sterkt og tåler virkelig en trøkk.

De utvendige veggene, eller kabinettet, er laget i aluminium og er meget sterkt og solid med et unikt design. Det er innlagt Led-belysning langs platene som gir badet et meget unikt design, spesielt i mørke. Platene ermeget enkle årengjøre og er vedlikeholdsfrie.

Teknisk info

Dimensjoner:230 x 230 cm
Tørrvekt:
Volum:
Antall personer:7 pers
Dyser:54 stk i varierte størrelser, rustfrie.
Sirkulasjonspumpe:Ja, 0,26 kW
Massasjepumpe(r):2 x 2,2 kW (1 trinn LP300)
Kontrollsystem og Varme:Balboa BP200G2 / 3kW
Filtrering:Filterpatron, 2 x 50 sq ft.
UV rensing:Ja
Akryl:Aristech Akryl (USA)
Utvendig LED:Ja
Spa LED lys:Ja, flerfarget LED belysning
Undervanns LED:Ja, flerfarget LED belysning
Dyser med LED:Ja
Fossefall:Ja
Kabinett:Plast, kompositt, 8 farger
Vinterisolering:I både vegger og bunn.
Musikkanlegg:Ja
Wifi:Tilleggsutstyr
Luft pumpe:Tilleggsutstyr