Spabad Vest

Boblebad

Både oppblåsbare og skumboblebad fra Norgesbadet er designet spesielt for utendørs bruk. Du kan plassere boblebadet nesten hvor som helst – i hagen, terrassen, vinterhagen eller i baderommet.

Det kan erstatte et fast massasjebad. Du kan kjøpe våre oppblåsbare boblebad til meget fordelsaktige priser, og du vil også sette pris på deres mobilitet.

Til vinteren kan du lagre boblebadet i garasjen eller flytte det til vinterhagen og fortsette å bruke det der. Du kan også la det stå ute ved hjelp av det oppblåsbare isolasjonslokket. Det er ingen grenser for fantasi. 

Våre oppblåsbare boblebad har en veldig slitesterk konstruksjon. De er enkle og raske å installere, da de blåser seg opp på ti minutter . Alt du trenger å gjøre er å koble dem til. Fyll deretter vann med en hageslange. Skumboblebadene er bare til å brette ut.

 

Boblene leveres av luftstråler, som kommer ut langs hele boblebadets omkrets i bunnen. 

Våre flyttbare boblebad har forskjellige former og et variert utvalg av farger . De har en kortere levetid enn faste boblebad, men hvis du tar godt vare på dem, varer de mer enn 5 sesonger.

Deres store fordel er mobilitet. Du kan ta dem med deg til hytta, til venner, eller flytte den rundt i hagen på forskjellige plasser i løpet av sesongen.

I tillegg til boblebadene, kan du også kjøpe nødvendig tilbehør for vedlikehold, for eksempel støvsugere eller beskyttelsesdeksler. Velg boblebadet du vil elske fra vårt brede utvalg.

Fordeler med oppblåsbart boblebad

  • enkel håndtering, bærbarhet, tilstrekkelig materialmotstand
  • enkel og rask installasjon
  • lavere anskaffelses- og driftskostnader