Spabad Vest

Frakt og levering

Levering på døren passer ekstra godt i denne noe endrede hverdagen. Normalt beregnes leveringstiden til 2-6 virkedager, fra du mottar ordrebekreftelsen. I høysesongen kan noen modeller ha lengre leveringstid. Transportør vil kontakte deg før levering – er du ikke hjemme, legges det igjen en melding i postkassen din og du må selv avtale nytt leveringstidspunkt. Vi leverer kun til adresser i Norge.

Er du syk eller i karantene, ber vi om at du gir beskjed om dette når du legger inn ordren eller direkte til transportør. Oppgis det at varen kan leveres ved døren, overføres ansvaret til kunden i det øyeblikket transportøren setter varen på den oppgitte leveringsadressen.

Om sendingen sendes med Bring vil du motta bekreftelse og sporingsnummer når din ordre sendes slik at du kan følge forsendelsen. Untatt smådeler som blir sendt som brevpakke direkte hjem til deg levert i postkassen uten sporing. Spabad blir sendt med den transportøren som kjører oftest der hvor du bor.

Kontakt oss

Fornøyde kunder er det beste vi vet! Har du spørsmål, er det bare å ringe eller sende oss en e-post, så skal vi gjøre vårt ytterste for å hjelpe deg.

Retur/refusjon