Spabad Vest

Svømmebasseng i tre

Svømmebasseng i tre

Laget av høykvalitets treverk, som kan installeres over bakken, delvis eller helt nedgravd. Treverket er av topp kvalitet og kommer fra Frankrikes furuskoger. Bassengene leveres som et komplett sett med filtreringssystem tilpasset bassengets volum, utvendig og innvendig adkomst, i tillegg til toppmoderne tetningsdeler og foringer.

Fordelene med et svømmebasseng i tre:

Elegant, trendy og design -basseng i tre

Ved å velge et trebasseng vil du ha muligheten til å velge mellom tre typer plasseringer. Over bakken, helt- eller delvis nedgravd basseng. Det er derfor mulig å tilpasse seg naturen, noe som gjør at det enkelt og elegant passer inn i hagen din.

Tre er et naturmateriale

Tre oppfattes som et edelt materiale fordi det er naturlig og har vist stor pålitelighet når det gjelder konstruksjon. Over tid har kunnskapen om tre, teknikker for bearbeiding og foredling, utviklet seg slik at vi har oppnådd hardføre og holdbare basseng.

En kvalitetsliner for bassenget ditt

Laget av PVC-film av høy kvalitet. Du kan velge mellom et bredt utvalg av farger, slik at en kan sette sitt eget preg på bassenget, og at det passer inn i nettopp din hage.

– Laget i Frankrike
– Samsvarer med NFT 54-802 og 803 standarder
– Total forsegling
– Motstand mot temperaturvariasjoner
– Stort utvalg av farger og utførelser
– 10 års garanti på vanntetthet og 3 års anti-flekkgaranti
– UV-beskyttelse

Rask og enkel installasjon

Svømmebasseng i tre kan tilpasses alle terreng og oppfyller alle ønsker avhengig av størrelse, formen på bassenget, dybden og plasseringen (over bakken, halvt nedgravd eller helt nedgravd).

Installasjonen er enkel og rask takket være ferdigmonterte moduler i settet.

Monteringen kan utføres av en profesjonell eller deg selv, takket være et detaljert 3D-kart og monteringsanvisning. Tiden mellom anskaffelse og første svømmetur er mye kortere enn for et tradisjonelt basseng.

Kvalitet, estetikk og prisforhold

Det store utvalget av Détente Wooden pools, med 80 modeller i 3 forskjellige dybder, gjør det mulig å finne det perfekte basseng for enhver hage. Utstyret er identisk med tradisjonelle svømmebasseng.

Estetisk, naturlig, og slitesterkt er noen av kvalitetene som definerer Wooden pools.

Design og priser

210 x 210 Dybde: 78 cm Pris kr 44 900,-

Rektangulær 7,90 x 4,40 x 1,36  kr. 159.000,-

DimmensjonDybdePris 
 Ø 355 1,16 m59 900,- kr 
Ø 4401,36 m74 900,- kr 
Ø 530 1,36 m94 900,- kr 
Ø 6551, 36m109 000,- kr 
    

Oval 6,40 x 4,00 x 1,36  Kr. 119.000,-

Oval 8,40 x 4,90 x 1,36  Kr. 149.000,-

 

Elementene som følger med ditt trebasseng

 

En solid ramme

– 50 mm tykke planker med fjær-og-not-sammenlåsing og hakk i halvtre i hjørnene

– 2 typer coping å velge mellom:

 • Détente coping , 1 lamell 35 mm tykk og 200 mm bred med koblingsstykker av tre støttet av en 40 mm tykk beltesperre. Kantstein skrudd ovenfra med brune rustfrie skruer.
 • Avslappings kappe + (VALG) , 2 lameller 35 mm tykke og 130 mm brede med koblingsstykker av tre som hviler på 2 underkapper 22 mm tykke og 120 mm brede. Kantstein skrus nedenfra med rustfrie skruer. Total bredde 330mm, total tykkelse 57mm. Ingen synlige skruer.

Trestiverne

Vi tilbyr 2 typer stivere å velge mellom:

 • Ferdigmonterte “L” trestag, boret i fabrikk, besatt med 4 forankringsstendere, for å festes direkte til platen.
 • Rette stag 40x40cm i størrelse, skrudd sammen for å legges inn i 60cm betong.

Når det gjelder strukturen til trebenene våre:

 • Planker i maritim furu klasse IV tykkelse 5cm
 • Sammenlåsende: not og fjær
 • Halvtre montering i hjørnene

Kvalitetsutstyr

Bassenget ditt kommer med:

 • 1 filtreringssett tilpasset bassengets volum. Sandfilter med sin sandlast, en selvsugende pumpe levert med beslag (pumpestrømningshastighet beregnet med et trykk på 0,9 bar) og en elektrisk boks med beskyttelsesbryter og programmeringsklokke. 
 • moderne og kvalitetsforseglingsdeler. En eller to bredmunnende skimmere med tilkobling for overløp, og to eller fire Design utløpsdyser. WELTICO tetningsdeler.
 • 1 komplett VVS- og koblingssett. Mengde beslag og lengde på rør som passer for filtreringssettet. Se detaljer om rørleggersett.
 • 1 utvendig tilgang med en trestige med 4 eller 5 trinn, total bredde 75 cm
 • 1 innvendig tilgang med en identisk 4-trinns stige i rustfritt stål for de 3 dybdene 1,20m, 1,35m, 1,50m. Leveres med rustfrie festeplater
 • 1 liner 75/100 med 6 farger å velge mellom: Lyseblå, Blå, Beige, Lysegrå og Hvit. Vertikal hengt oppheng i PVC følger med samt 200gr antibakteriell beskyttelsesfilt for bunn og vegg.

Bassengoppsett

Installasjon av bassenget over bakken, delvis nedgravd, eller helt nedgravd, etter ønske, med treverk behandlet i klasse 4 fransk standard. Lær mer om trebehandling

For bestilling eller prisoverslag, ta kontakt her.

  TRE BEHANDLING