Spabad Vest

Garanti og reklamasjonsvilkår

                           En viktig grunn til å velge Spabad Vest AS som leverandør!

Når du investerer i et utendørs massasjebad har du gjerne et levetids perspektiv på 10-20 år eller mer. Da er det godt å vite at bak Spabad Vest sine modeller, står en solid produsent som garanterer kvaliteten.

Vi gir deg 2 års garanti på all elektronikk. altså alle de viktige komponentene for at du skal kunne nyte ditt utendørs massasjebad i mange mange år fremover.

Dersom du opplever feil eller mangler på et produkt kan du ringe tlf: (+ 47) 56 97 85 00 eller sende en mail til post@spabadvest.no

Sørg for å sette deg inn i garanti vilkår før du handler. Til din trygghet kan du lese igjennom våre her

Garantitid og forventet levetid er to forskjellige ting. Levetiden for et massasjebad, boblebad eller jacuzzi vil avhenge av hvor flink du er til å ta vare på badet ditt og hvor god kvaliteten på produktet er fra produsentens side. 

Et massasjebad fra Spabad Vest AS vil ha en levetid langt utover garantitiden og når det er behov for service på badet har vi i Spabad Vest AS dyktige serviceteknikere med fagkunnskap som kan hjelpe deg. Vi hjelper deg også med å bestille deler om noe uventet skulle skje med ditt bad.

Flere av våre medarbeidere har gjennomført ulike sertifiseringer hos Sunrise Spas og USAs ledende bransjeorganisasjon for massasjebad og svømmebasseng (NSPI). Disse opplæringsprogrammene gjør at du kan føle deg trygg på at når du kjøper et massasjebad fra oss, inngår du et kundeforhold med kunnskapsrike, profesjonelle medarbeidere.

** Det er begrenset garanti på slitasjedeler eller deler som er avhengig av ditt vedlikehold, som for eksempel puter og lokk. Ingen garanti dekker skader som er forårsaket av feil bruk eller misbruk.