Spabad Vest

Hanscraft

Et personlig helsesenter

Vi er overbevist om at hvile er en viktig del av en sunn livsstil. Våre boblebad tilbyr derfor en rimelig helseopplevelse av høy kvalitet for alle inkl. aktive idrettsutøvere, barnefamilier eller par som ønsker å nyte hyggelige stunder sammen

Vi er blant de beste på det globale markedet

I vår produksjon legger vi stor vekt på de minste detaljene. Takket være høykvalitets materiale og veldig grundig utførelse, garanterer vi ekstrem holdbarhet for alle spaene våre. I tillegg tester vi også hvert produkt under reelle forhold, og kan på denne måten utelukke opptil 99% av eventuelle feil.

Laget for kropp og sinn

Fysioterapeuten Martin Procházka, som jobber med tsjekkiske toppidrettsutøvere, sørger for at kroppen har en ergonomisk posisjon i spaet som gir effektiv massasje. I tillegg til en følelse av ro og avslapning, forbedrer også våre produkter kroppens bevegelighetsevne, samt kroppens sirkulasjonssystem på lang sikt.

Design som du kan være stolt av

Kroppen føles avslappet mens øynene dine gleder seg over det de ser. Designet av arkitekten Ondřej Kamenický kompletterer hver hage med sine moderne former, attraktive dekor og valgbare utvendige paneler.

Miljøvennlig og gunstig for helsen

Under produksjonsprosessen har vi miljøet i tankene. Vi velger nøye materialer av høyeste kvalitet som verken er skadelige for deg eller miljøet. I tillegg resirkulerer vi alt restmateriale og gjenbruker det i den videre produksjonen. På denne måten er vi et til 97% avfallsfritt selskap.