Spabad Vest

INNOVASJON OG DESIGN

Vi er glade for å kunngjøre detaljene for Platinum Spas – oppgraderingene for 2021. Den nye serien (unntatt Happy, Palma, Refresh og Trident) inkluderer oppgraderte hjørnepaneler med full LED-lysstripe, oppgraderte dyser, oppgraderte avledere og oppgradert isolasjon.

2021-modellene Happy, Palma, Refresh og Trident har oppgraderte dyser, avledere og sidepaneler.

Vi fortsetter å innovere hvert år med nye modeller som introduseres for å sikre at vi tilbyr det aller beste innen teknologi og design, med et bredt utvalg for ethvert budsjett.

Platinum Premium Shield

Med innovasjon som en av våre merkeverdier, streber vi alltid etter å innovere og forbedre produkter basert på tilbakemeldinger og innsikt fra kunder. Vi er forpliktet til å forbedre energieffektiviteten til produktene våre, og for inspirasjon har vi sett på hvordan moderne hjem er isolert. Et spabad bør ikke bygges annerledes.

 

Det nye Platinum Premium Shield finner du i den luksuriøse Premium-serien og motstrømsbassengene. Dette er en kombinasjon av fem forskjellige typer isolasjon for å holde på varmen i kabinettet, ved hjelp av Superior Heatlock Insulation Process (SHIP), som inkluderer:

– Basen har en reflekterende folie
– kabinettet har tykke foliebelagte isolasjonspaneler
– Skallet (glassfiberen) har flere lag med ultraeffektivt sprayskum
– Spaet har en ekstra 360-graders vegg av reflekterende folie pakket rundt stålkonstruksjonen som låser inn varmen
– Og spabadet har et godt isolert termo lokk

Vi er stolte av kvaliteten på våre Spabad og motstrømsbasseng, fra elektronikken vi bruker og helt ned til rørmaterialene. Vi bruker den nyeste teknologien i bygge- og designarbeidet for å lage banebrytende produkter som sikrer at vi går utover forventningene til kundene våre.

Vi krever fortreffelighet og møter alle utfordringer med kvalitet, samtidig som vi sikrer at vi går over forventningene. Vi er stolte av vår kundeservice; vi bryr oss oppriktig om våre kunder og partnere og setter dem i hjertet av alt vi gjør.

.

VI BRUKER DE FINESTE METODER FOR HÅNDVERK SAMT MODERNE TEKNOLOGI

Vi tar vare på og er stolte av hvert spabad vi lager, da hvert enkelt er unikt laget for hånd. Vårt dyktige team bruker hendene for å sikre at hver detalj holder høyeste kvalitetsstandard. Der dette ikke er mulig, bruker vi den nyeste teknologien for å opprettholde våre høye kvalitetsnivåer.

Rammeverket i rustfritt stål er håndsveiset til hvert spa, glassfiberen håndsprayet og deretter håndrullet. Alt rørleggerarbeid monteres  og limes for hånd. Noen av dysehullene er håndboret eller manuelt kuttet.