Spabad Vest

Ofte stilte spørsmål Dreammaker

Jeg får ikke endret modus

Dreammaker har på noen spa forhåndsinnstilt spaene på at de bare kan brukes i ST (standard) mode only. Dette kan du endre ved å åpne kontrollboksen og ta ned dipswitch nr 7. Usikker på hvordan? Se videoene om dipswitch 7 og mode HER.

Jeg får bare halv spenning inn i spaet

Bruker du skjøteledning? Dette må du ikke gjøre. Det står veldig tydelig i brukermanual at ingenting må kobles med skjøtekabel. Dersom kabelen på spaet ikke er lang nok, må du kontakte elektriker og få trukket kabel fra spaet og inn i sikringsboks. Du kan også få koblet på en lengre kabel, men husk at kabelen må være tykkere jo lengre avstanden er. Er du usikker, kontakt elektriker.

JEg får ikke varme i spaet

Noen ganger opplever vi at kunder har kommet borti feile knapper og dermed endret modus. Sørg for at spaet står i St modus. Dersom spaet står i St og fremdeles ikke vil varme, må du tilkalle en teknikker (eller elektriker, rørlegger) eller måle selv med et multimeter. Er du usikker på hvordan du går fram, anbefaler vi at du overlater dette til fagfolk. Dersom du får feilmeldinger må du se hva feilmeldingen betyr i brukermanualen, som du finner HER

Spaet slår av varmen og det står DY i displayet.

DY står for dårlig sirkulasjon, og indikerer at det kan være utilstrekkelig med vann i varmeelement. Det kan være flere ting som gjør dette. Den første tingen du må sjekke er om filteret er tett. Selv om du rengjør filteret, har filtrene kun en levetid på 6-12 mnd. Ta utav filteret og start spaet. Se om DY kommer tilbake (vent gjerne et døgn). Visst det ikke kommer tilbake, kjøp nytt filter.

Dersom det kommer tilbake kan det være et tegn på at det er luftbobler i systemet. Ta hageslangen nedi filterkolben og spyl med litt ekstra trykk. Da skal all luft forsvinne.

Om ikke dette hjelper kan det være at en av kondensatorne i pumpen er gåen. Da må denne byttes. Det er en enkel prosess, og du kan lese mer om hvordan du gjør det HER.

Visst ikke dette helle skulle hjelpe, kan det være du har et fremmedlegeme i rørsystemet. Dette må man ha rør kamera for å finne og vi anbefaler deg å ta kontakt med en tekniker. 

ISpaet slår seg av. Jordfeil.

Dersom du opplever at spaet slår seg av pga. jordfeil, bør du ta kontakt med fagfolk. Dersom du ønsker å feilsøke selv, må du først starte med å slå av strømmen til spaet. Når dette er gjort, åpner du kontrollboksen og drar ut kablene til pumpe, varmeelement(ikke sensorene) og ozongenerator. Deretter slår du på strømmen, vente i ca 5 min (PR er borte i displayet). Vent gjerne til du ser den lille lampen under temp ned knappen er tent (ikke blinker). Deretter kobler du til en og en komponent og ser hvilken som slår ut strømmen. Denne komponenten er da ødelagt og må byttes. 

Dersom spaet ikke vil slå seg på når du har koblet fra alle komponentene, kan det være jordfeilbryteren på kabelen (original kabel på Stonehenge serien). Kapp av denne og fest på et nytt støpsel. Dersom du ikke har jordfeilbryter i sikringsskapet, må du kontakte elektriker og få dette installert, eller bestille ny original kabel.

How can i edit smart objects ?

Yes, in fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout.