Spabad Vest

KJØPSBETINGELSER

Her finner du de betingelser som gjelder for handel med Spabad Vest AS via www.spabadvest.no

 

 • Org. nr.: 982 707 773
 • Trollhaugmyra 8, 5353 Straume
 
 

Bestilling

Du kan sende inn din bestilling av varer via www.spabadvest.no og ved å velge den/de varer som du ønsker å kjøpe. Deretter går du til betalingsmodulen for å betale. Alle priser er i norske kroner (NOK) og inklusiv 25 % mva.

 

Via Klarna kan du enkelt velge å betale omgående, med faktura, delbetale eller om du vil utsette betalingen. Spabad Vest AS sender varen ( e ) hjem til deg. Normalt 2-6 virkedagers leveringstid.

Når du legger inn en bestilling, tilbyr vi at du kjøper de valgte produktene i overensstemmelse med disse betingelsene.

Når Spabad Vest AS aksepterer bestillingen din, vil du motta en ordrebekreftelse som sendes til den e-postadressen som du oppga på bestillingsskjemaet.

Selv om Spabad Vest AS bestreber seg på å levere alle produkter som er oppgitt i ordrebekreftelsen, kan det oppstå situasjoner hvor Spabad Vest AS ikke kan levere produktene, f.eks. (i) fordi produktene ikke lenger er i produksjon eller (ii) fordi det har vært feil i prisangivelsen på nettstedet. I slike tilfelle vil Spabad Vest AS kontakte deg og foreslå ev. å levere et annet produkt. Hvis du ikke er interessert, vil Spabad Vest AS annullere bestillingen av de produkter som ikke kan leveres og trekker fra kjøpesummen for disse produktene. Utover dette kan du ikke gjøre noen krav gjeldende overfor Spabad Vest AS.

 

 

Priser

Prisene på produktene fremgår av nettstedet utenfor det enkelte produktet, og på ordrebekreftelsen og etterfølgende tilsendt faktura. Alle priser er i norske kroner (NOK), inkludert mva.

 

 

Betaling

 • Kort
  Vi aksepterer DEBIT/CREDIT betalinger med VISA og MASTERCARD som kortbetaling.
 • Webpay Faktura:
  Kjøp nå, betal senere. Ved betaling med faktura samarbeider vi med Klarna.no, som tilbyr deg fleksible betalingsløsninger på betalingssiden! Klarna gir deg 30 dagers betenkningstid før betalingen forfaller. Helt uten renter og gebyrer! For å betale med faktura må du angi ditt personnummer eller organisasjonsnummer, det vil da bli gjort en kredittsjekk. Forutsetningen for å betale med faktura er blant annet at du er folkeregistrert i Norge og over 18 år. Du kan ikke ha noen betalingsanmerkninger. Samtlige faktura er overdratt til Klarna sin eiendom, og befriende betaling skal kun skje til Klarna. Fakturaens betalingsvilkår er 14 dager. Ved for sen betaling vil det påløpe purregebyr og forsinkelsesrenter. Ved uteblivelse av betaling vil fakturaen bli overdratt til inkasso.

 

 • Webpay Delbetaling:
  Passer det ikke å betale alt nå? Null stress. Søk om finansiering slik at du kan få alt du vil ha nå og betale for det over tid. Vi samarbeider med klarna.no for å tilby deg fleksible betalingsløsninger på betalingssiden. Gjennom vårt samarbeid kan du delbetale ditt kjøp og kredittiden velger du med å krysse av i det alternativet som passer for deg. Kjøpet kan alltid betales i sin helhet når som helst, innen forfall. For å betale med delbetaling må du angi ditt personnummer, det vil da bli gjort en kredittsjekk. Forutsetningen for å ha delbetaling er blant annet at du er folkeregistrert i Norge og over 18 år. Du kan ikke ha betalingsanmerkninger.

Levering

Det leveres kun til adresser i Norge.

I henhold til betingelsene i punktet Priser, vil Spabad Vest AS levere de produktene som er bestilt og oppgitt på ordrebekreftelsen.

Den normale leveringstiden beregnes til 1 – 5 hverdager fra du mottar ordrebekreftelsen. Er varen forsinket eller i restordre, vil du få beskjed om forventet leveringstid via e-post. Levering skjer kun på hverdager. Transportøren vil kontakte kunden før levering. Hvis ingen er på adressen når varen leveres, vil varen tas med igjen og en melding fra transportøren legges i postkassen. Du må ta kontakt med transportøren for å avtale nytt leveringstidspunkt. Om sendingen sendes med posten vil du motta bekreftelse og sporingsnummer når din ordre sendes slik at du kan følge forsendelsen.

Hvis det oppgis på ordren at varen kan stilles ved døren, overgår ansvaret for varen til kunden i det øyeblikket transportøren stiller varen ved den av kunden oppgitte leveringsadresse.

 

Fraktpriser

Vi har gode fraktbetingelser. Nøyaktig fraktpris vil du få oppgitt før du betaler.

 

Angrefrist

Du har 14 dagers angrefrist/returrett fra produktet er levert. Hvis du vil benytte retten til å returnere et produkt, er det en god idé at du kontakter Spabad Vest AS via kontaktskjema HER. Deretter må du for egen regning sende produktet tilbake til følgende adresse: Spabad Vest AS, Trollhaugmyra 8, 5353 Straume. Når du sender et produkt i retur, må det være i samme stand som da du mottok det, og det må altså være i original og uåpnet emballasje. Du får pengene tilbake så snart vi har mottatt produktet i retur og sett at det er som nytt.

 

Feil-levering og defekte varer

Sjekk leveringen med det samme du har mottatt den. Hvis du mot forventning skulle motta feil eller defekt produkt, må du raskest mulig orientere oss per e-post post@spabadvest.no. Merk hva feilen eller defekten består av. Sørg for at ordrenummeret vises tydelig i e-posten.

 

Ikke hentede varer:

Om du ikke henter din forsendelse vil du bli fakturert 500,- som dekker returporto + administrative kostnader. Deretter returneres varen til Spabad Vest AS.

 

Garanti

Hos Spabad Vest AS har du opptil 5 års garanti på ditt kjøp Se mer om garantier HER. Feil på vare skal reklameres via et reklamasjonsskjema så snart feilen er oppdaget. Kunden står selv ansvarlig for og sende inn varen til Spabad Vest AS. Kvittering/ordrenummer skal medfølge for å styrke garantien. Garantien dekker kun funksjonsfeil på produktet. Varer som viser seg brukt feil, evt har blitt skadet av bruker dekkes ikke av garantien.

Frakt og evt annet tilbehør og vannkjemi som er kjøpt vil ikke bli refundert.

Det forutsettes at spabadet på kundens regning sendes inn til undersøkelse av Spabad Vest AS’s service teknikkere for en avklaring av om feilen beviselig er produksjonsfeil eller brukerfeil. Om problem og evt feilkode skyldes brukerfeil som feks manglende vedlikehold/feil vedlikehold eller selvpåførte skader av annen art vil Spabad Vest AS ikke refundere beløp.  

Frostskader dekkes ikke av garanti.

 

Viktig informasjon!

Sendinger som er sendt med postoppkrav vil ikke bli hentet av Spabad Vest AS.

 

Forbehold

Vi tar forbehold om utsolgte produkter, pris- og korrekturfeil, samt manglende leveranse fra våre leverandører.

 

Forbrukssikkerhet

Som kunde hos Spabad Vest AS – har du alltid de rettigheter som fremgår av Forbrukerrådet. Du kan lese mer om Forbrukerrådets veiledning her. 

 

Personvern, sikkerhet og personopplysninger

I forbindelse med bestillingen, godtar du at vi kan lagre og bruke informasjonen din. Vi gjør dette for å oppfylle våre forpliktelser overfor deg. Vi dokumenterer også all kommunikasjon vi har med deg via e-post, for å kunne tilby tjenesten som du forventer av oss. Vi vil ikke avsløre din personlige informasjon til tredjepart. Vi forbeholder oss retten til å bruke e-post for å sende markedsføring og nyhetsbrev.