Spabad Vest

MicroSilk – en helt ny hverdag!

En ansiktsbehandling for hele kroppen.

Opplevelsen av et MicroSilk-bad er som intet annet spabad du noen gang har opplevd. Unik, ikke bare med sine fantastiske fordeler, men også i den milde, avslappende og sprudlende følelsen den gir. Det er som en ansiktsbehandling for hele kroppen din!

Etter å ha fylt badet, varmet det opp, og satt deg oppi, starter du opp MicroSilk-pumpen, med et enkelt trykk. Fra en enkel port i spaet begynner en tykk støm av oksygenrike mikrobobler å fordele seg i spavannet. I løpet av 2 minutter er hele badet fylt med en sky av “vått oksygen”. Uten tilsatte kjemikaler har vannstrukturen endret seg til å føles silkeaktig ut.

De ultra-små (mindre enn en 2000 del av en cm) mikroboblene starter prosessen med naturlig rensing og fuktgiving til huden din. De negativt ladede boblene kommer inn i porene dine, binder seg til urenheter og løfter dem forsiktig bort, slik at huden din blir frisk, ren og fuktig.

På vannets overflate stiger det noe som der ut som damp. Dette er verken damp eller røyk. Dette er en infusjon av negativt ladede ioner som blandes inn i luften som omgir spaet ditt. Disse anionene, frigjort av de negativt ladede implantasjonene av mikroboblene, er naturens antidepressiva. De er kjent for å forbedre serotoinnivået i hjernen, noe som fremmer avslapning, dypere søvn og større følelse av velvære.

Vitenskap, teknologiog design

Teknologien bak et MikroSilk bad, var designet for å utnytte kraften til mikroboblene for hjemmebruk. “Microbubbles” hadde tidligere blitt brukt i indistruelle og medisinske omgivelser for å rengjøre og sterilisere utstyr og matvarer, men hadde aldri blitt dyrket for bruk på menneskets hud. I 2011 introduserte Jason International et system som forsiktig og effektivt ville produsere disse bittesmå arbeidshestene av noen bobler til et badekar.

Hva er Mikrobobler? Og hvorfor er det så viktig?

MicroSilk mikrobobler er miniatyrgassbobler som måler mindre enn 50 mikron (0,002 ”) i diameter. Selv om de er små, er de fulle av luft, vanligvis en blanding av oksygen, nitrogen og andre gasser. Under Stokes ‘Law for Frictional Force, jo mindre boble, jo lengre tid tar det å heve seg til toppen av vannet. Dermed henger mikrobobler i vannet og danner en “sky” rundt buffen. De suspenderte mikroboblene vil etter hvert implodere under hydrostatisk trykk og frigjøre oksygen og energi, i form av varme i vannet. Denne varmeenergien lar badevannet opprettholde temperaturen og til og med stige med så mye som en grad hvert 20 minutt.

Disse små mikroboblene er også negativt ladet. Ifølge Van Der Waals Force “tiltrekker motsetninger hverandre.” Dermed tiltrekkes positivt ladet smuss og urenheter på huden til de negativt ladede mikroboblene når de omgir kroppen og kommer inn i porene og talgkjertlene. Denne kraften gir et høyt avgiftningsnivå og hydratisering til huden. Når boblene forsiktig børster mot huden, rengjør de og eksfolierer de komfortabelt på mikronivå.

Oksygen – den kritiske komponenten

MicroSilk mikrobobler overmetter vannet med oksygen – så mye at nivået av oppløst oksygen i spaet overstiger 13 mg/l, som er opptil mer enn 70% enn vanlig springvann. Dette nivået av oksygenmetning ble oppnådd under prinsippet i Henrys Law, ved å øke trykket rundt vannet, kan vannet holde mer gass.

Den milde skyen av oppløst oksygen har særlig betydning for hudens helse. Oksygen er et naturlig rensemiddel. Huden bruker oksygen for å drepe bakterier, stimulere immunforsvar, fremme helbredelse og for å levere energi til cellene. Ved å fordype kroppen i vann med forhøyede nivåer oppløst “vått oksygen”, kommer effektive mengder oksygen inn i porene og hårsekkene, dypt nok til å nå talgkjertlene.

Negative ioner bekjemper frie radikaler og forbedrer serotoninnivået.

Atomer er kroppens byggesteiner. En ion er et elektrisk ladet atom. Positive ioner (kationer) er kjent som frie radikaler fordi de stjeler elektroner fra sunne celler for å nøytralisere deres egen ladning og forårsake celleskader (tenk kreft og / eller aldringsprosesser). Negative ioner bekjemper frie radikaler. Høye konsentrasjoner av negative ioner er også vist å bidra til å forbedre serotoninnivået, avgjørende for høy energi og positivt humør. Anionnivåer regnes som terapeutisk mellom 50 000 og 100 000 ioner / cm3. Når MicroSilk-mikroboblene imploderer, frigjør de negative ioner på badevannets overflate. En uavhengig studie indikerer at Jason’s MicroSilk Technology genererer og slipper anioner på nivåer over 80.000 ioner / cc.

Kundene forteller

Hentet fra Jason International, produsent av MicroSilk sine sider.

"Jeg elsket følelsen av MicroSilk. Boblene føles som om de fester seg til kroppen din og bare kjærtegnet den. Huden min føltes veldig forfrisket og plumpet og fikk meg til å føle meg bedre over det hele."
- Sharon R.

"Huden din føles som om du har brukt den beste lotion på markedet uten den fete følelsen."
- Pete S.

"Få huden min til å føle deg så myk som en baby."
- Stephanie K.

"MicroSilk føltes som om jeg var på et spa og fikk massasje av hele kroppen. Det etterlot huden min og følte meg som den aldri har føltes før: ung, fylt og hydrert!"
Amanda K.

"Etter MicroSilk hadde huden min en glød av ungdommelighet."
Maryl
"MicroSilk var en hydroterapiopplevelse utenfor boksen. Dette forandret måten jeg tenker på å bade!" 
- Alex C. 

"MicroSilk føles bra. Huden føles hydrert og ser yngre ut." - Roselyn S. 

"MicroSilk er en spa-behandling uten å gå til et kursted." 
- George M. 

"Damene jeg jobber med var virkelig overrasket over forskjellen i mykhet i hendene mine. Jeg prøver fremdeles å finne ut hvordan jeg kan inkludere ansiktet mitt i terapien. Snakk om å spare penger på rynke kremer! Jeg tenker SCUBA !: )" 
- Becky B. 

"MicroSilk ga meg en renere, mer forfriskende følelse!" 
- Don M. 

"MicroSilk er neste generasjon innen bading." 
- Paul C. 

"MicroSilk føltes som en ungdomskilde i et rask bad. Ved å bruke aromaterapi med MicroSilk forynget jeg hele kroppen, følte jeg meg yngre og mer energisk enn noen gang." 
- Debbie R.
Eksem
"Jeg vil takke deg for demonstrasjonen din av Jason Microsilk-systemet på Best Plumbing Kitchen and Bath Showroom i Seattle, Washington, og all hjelpen med å lage et til å passe hjemmet vårt.
Min kones langvarige hudtilstand, et kløende, rødt utslett som biopsi viste å være eksem, var min motivasjon for å kjøpe den. Etter å ha brukt den to ganger i uken i en måned, måtte vi ikke lenger bruke reseptbelagte Triameinolonacetonide krem, bortsett fra på noen flekker der hodet og nakken ikke kom under vannlinjen. For en lettelse.
Jeg også har hatt hvite, tørre skjellete lapper på armene i årevis, og etter å ha brukt Microsilk rundt åtte ganger forsto jeg at de hadde forsvunnet.
Når du vurderer bekostningen av hudlegen og reseptbelagte medisiner, føler vi at Microsilk var en klok investering, men du kan ikke sette en verdi på IKKE å klø! "
Fornøyd kunde ...
- Grant J.

Psoriasis
"Jeg ønsket å benytte anledningen til å fortelle deg om mine erfaringer med Microsilk-teknologien din og for å gjøre det må jeg fortelle litt om min bakgrunn. Jeg var elleve år gammel da jeg fikk diagnosen psoriasis. Da jeg gikk på videregående, var det legenes merkelapp “alvorlig”. Folk på 1970-tallet var mindre informerte og mer fobiske om praktisk talt alt, så jeg hadde noen vanskelige år. Jeg prøvde alle slags botemidler på markedet og i en alder av fjorten år, lot foreldre mine meg begynne å ta alle mine egne beslutninger knyttet til helsen. Jeg tok noen risikoer med eksperimentelle medisiner, tålte noen ubehagelige behandlinger og lærte å leve med det. Siden 2001 har jeg brukt stort sett biologiske behandlinger med IV-infusjon eller sprayte injeksjoner sammen med oral medisinering som hemmer cellevekst. Av forskjellige årsaker måtte jeg stoppe alle medisiner i november 2010. I april 2011 var huden min fullstendig ute av kontroll, bena og armene var nesten dekket med Psoriasis igjen. Det var det verste det har vært på mange år. Etter en levetid med å takle dette har jeg en veldig høy terskel for smerter - men denne episoden påvirket alt fra evnen til å sove til å takle det daglige.
Som leder i et dekorativt rørlegger- og maskinvarefirma hørte jeg snakk om Jason sitt nye, produkt og den positive effekten Microsilk-teknologi kan ha på huden. Jeg lurte på hvilken effekt det kan ha på huden som min. I mai 2011 begynte jeg å å bade 2 ganger i uken i et Jason-badekar med Microsilk-teknologi. Hele natten etter det første badet, kriblet huden i flere timer! Neste morgen syntes Psoriasis-lappene å være mindre irriterte, mindre røde. Etter fortsatt bruk fant jeg ut at selv om ikke Psoriasisen  forsvant, reduserte den irritasjonen drastisk og huden min begynte å føles mykere. Jeg var i stand til å sove bedre om natten og var mindre "on edge" om dagen. Jeg hadde aldri fått beskjed om at en del av rødheten i Psoriasis-lappene kunne være at bakterier ble "fanget" i hudlagene og forårsaker irritasjon og rødhet. Å bade i det sterkt oksygenrike vannet har virkelig gjort stor forskjell for meg. Mens bruk av Microsilk ikke har kurert Psoriasis, er min personlige erfaringer enorm. Jeg at du skulle vite at Microsilk har påvirket min evne til å takle Psoriasis positivt. Det er virkelig flott å gjøre noe så sunt etter en levetid med kjemikalier! Jeg begynner på en ny medisinering, men vil beholde Microsilk som en del av rutinen min, fordi jeg føler at det gir en like positiv innvirkning på evnen min til å takle psoriasis som medisinen gjør. " Takk for at du er en så kraftig alliert i min personlige kamp med psoriasis. 
Vennlig hilsen, 
- Mary K.

Eksem
"Hei! Takk igjen for en slik opplevelse forrige helg. Jeg er virkelig spent! Jeg har lidd av det legene mine har fortalt meg er et fryktelig tilfelle av eksem så lenge jeg kan huske, klør hele tiden og ikke klarer holde beina" leget" slik at de ser normal ut. Jeg hadde muligheten til å plassere beina i demo-badekaret MicroSilk i går, og det er en dag senere, og jeg har IKKE klødd på bena!!!! Dette er helt utrolig for meg da jeg ikke har følt på trangen til å klø i det hele tatt. Spesielt å måtte fly hjem alene og hamellomlandingn og vel ... bare "stressede". Normalt ville stress trigget kløen. Hvis kløen var der, ville jeg ha klødd. Takk og alle som gjorde dette mulig !! Jeg håper virkelig at jeg kan få sjansen til å bruke det på daglig basis og ha denne lettelsen hele tiden !!! Dette er utrolig!" 
- Sarah T.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *