Spabad Vest

Det perfekte tillegget til ditt feriested

Norgesferie er mer populært enn noensinne, og alle vil ha litt luksus med på kjøpet!

Et spabad gir ikke bare et snev av luksus, men kan også øke gevinsten og inntektene til deg som leier ut med opptil 60 %. De siste årene har der vært en enorm økning i etterspørsel etter ferier i landet, spesielt overnattingssteder som lar deg ha privatliv og luksus.
Denne trenden vil nok fortsette i årene framover. I følge Google, er hytter med spabad den tredje mest søkte feriefrasen i fjor, opp med 300 % sammenlignet med året før.

Et spabad lar familier og kjære tilbringe kvalitetstid sammen. Folk fokuserer også mer og mer på velvære, og et spabad kan hjelpe med dette – lindrer smerter, myker opp kroppen etter tur eller en dag i skiløypen, reduserer angst, stress og hodepine. Alle grunner som kan inspirere en kunde til å bestille ferie eiendom med spabad.

Velg et Platinum Spas utleie-spa!

En Platinum Spas utleie-spa er det perfekte tillegget til feriehytter, ferieparker, fritidsparker og glampingsteder. 

Vi har to varianter med plass til opptil 7 personer, med 40 dyser – perfekt for familier eller en vennegruppe. 

Spaene oppfyller HSG282-forskriften; som er retningslinjene for at virksomheter skal kunne tilby et spa for økonomiske gevinster.

Gecko Alliances in.touch 2 er den ultimate fjernkontroll for spaet ditt. Uansett hvor du er har du alltid kontroll på spaet ditt. Leietaker vil ikke kunne “kludre” med settingene, temperatur osv. Det er det du som styrer! Du kan legge til WiFi-modulen for å overvåke statusen og få tilgang til innstillingene til spaet ditt fra hvor som helst i verden. Koble den til hvilken som helst smarttelefon eller nettbrett. Den perfekte appen for eiere som ønsker å koble til sine spabad til internett – sparer du tid og penger.

Et spabad på utleiestedet er bevist til å øke inntektene med opptil 60 %.

Hvorfor Platinum Spas?

Platinum Spas er en del av Storbritannias ledende distributør Superior Wellness. Kjent for kvalitet og innovasjon til rimelige priser med uovertruffen garantier. Holiday er designet for å trenge minimalt vedlikehold for å tilby tomte- eller hytteeiere den perfekte løsningen. 

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *