Spabad Vest

Det perfekte tillegget til ditt feriested

Norgesferie er mer i vinden enn noen sinne, men alle vil ha litt luksus!

Et spabad gir ikke bare et snev av luksus, men kan også øke gevinsten og inntektene med opptil 60 %. Årene 2020 og 2021 har vært to år å huske, med en enorm etterspørsel etter ferier i landet, spesielt overnattingssteder som lar deg ha privatliv og luksus.
Denne trenden er satt til å fortsette i årene framover. I følge Google, er hytter med spabad den tredje mest søkte feriefrasen i fjor, opp med 300 % sammenlignet med året før.

Et spabad lar familier og kjære komme sammen igjen og tilbringe kvalitetstid sammen – noe vi setter alle enda mer pris på det etter nedstengningene pga covid-19. Folk fokuserer også på deres velvære mye mer, og et spabad kan hjelpe med dette – lindrer smerter, reduserer angst og stress og lindre hodepine. Alle grunner som kan inspirere en kunde til å bestille ferie eiendom med spabad.

Velg et Platinum Spas utleie-spa

En Platinum Spas utleie-spa er det perfekte tillegget til feriehytter, ferieparker, fritidsparker og glampingsteder. 

Vi har to varianter med plass til opptil 7 personer, med 40 dyser – perfekt for familier eller en vennegruppe. 

Spaene oppfyller HSG282-forskriften; som er retningslinjene for at virksomheter skal kunne tilby et spa for økonomiske gevinster.

Gecko Alliances in.touch 2 er den ultimate fjernkontroll for spaet ditt. Uansett hvor du er har du alltid kontroll med spaet ditt. Du kan legge til WiFi-modulen for å overvåke statusen og få tilgang til innstillingene til spaet ditt fra hvor som helst i verden. Koble den til hvilken som helst smarttelefon eller nettbrett. Den perfekte appen for eiere som ønsker å koble til sine varme badekar til internett – sparer du tid og penger.

Et spabad på utleiestedet er bevist til å øke inntektene med opptil 60 %.

Hvis du ønsker å kjøpe et spabad til feriehuset, anbefaler vi på det sterkeste et spabad fra Platinum Spas. Mange spør om fallgruvene og problemene, siden det absolutt ikke kan handle om økende inntekt.

Vi får en rekke spørsmål fra potensielle kjøpere, som f.eks. konstant vedlikehold og stell, er det de fleste er bekymret for. Du må passe på ditt spabad, og sørge for at du gir det pleie og vedlikehold, samt holder deg til retningslinjene. Men, økningen i inntektene du vil få i form av pris per natt, vil oppveie evt tid og penger brukt på vedlikehold.»

Hvorfor Platinum Spas?

Platinum Spas er en del av Storbritannias ledende distributør Superior Wellness. Kjent for kvalitet og innovasjon til rimelige priser med uovertruffen garantier. Holiday er designet for å trenge minimalt vedlikehold for å tilby tomte- eller hytteeiere den perfekte løsningen. Vi ønsker å gå utover dine forventninger er

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *